Adres: Gasfabriekstraat 20, 6971 ZL Brummen

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Over ons

Contact

Paul Coenen Hovenier Brummen

Over ons

Ik ben Paul Coenen, geboren in 1969 en mijn hele leven woonachtig geweest in Brummen (Gld.), met een korte onderbreking van 4 jaar waarin ik mijn tijd doorbracht in Boskoop, voornamelijk aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, met de specialisatie Tuin en Landschapsinrichting.

Sinds 1 januari 2008 ben ik mijn eigen hoveniersbedrijf gestart, na ongeveer 15 jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende gerenommeerde hoveniersbedrijven in de omgeving van Brummen. Mijn kantoor is gevestigd aan de Gasfabriekstraat 20 en ik beschik over binnen- en buitenopslagruimte aan de Hammelerweg, beide in Brummen.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik diverse projecten in Brummen en omliggende gebieden succesvol afgerond.

Klik hier om de tuin van de hoviener zelf te bekijken

"We leveren al meer dan 15 jaar uitzonderlijke hoveniersdiensten aan een breed scala van zakelijke en particuliere klanten"

Paul Coenen

Hoe werken wij?

Tuinontwerp

Naar al uw wensen

We nemen al uw voorkeuren en opties grondig door om een aantrekkelijk ontwerp te realiseren binnen een goede prijsklasse.

Lees hier verder....

Tuinaanleg

Kwalitiet & vakmanschap

Of het nu gaat om het aanleggen of renoveren van een tuin, wij zijn enthousiast om de opdracht aan te nemen.

Lees hier verder....

Tuinonderhoud

Service staat voorop

Indien u geen tijd heeft of niet in staat bent om uw tuin zelf te onderhouden, kunt u gerust informeren naar de beschikbare opties bij ons.

Lees hier verder....

Kan uw tuin wel wat extra groen gebruiken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.