Adres: Gasfabriekstraat 20, 6971 ZL Brummen

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Over ons

Contact

Paul Coenen Hovenier Brummen

Tuinonderhoud

Gedurende het groeiseizoen omvat het onderhoud niet alleen het vrijhouden van onkruid rondom de beplanting, het knippen van graskanten en het maaien van het gras, maar ook het snoeien van verschillende soorten beplanting.

Dit betreft niet alleen het trimmen van hagen, maar ook het snoeien van verschillende vaste planten, zodat ze een tweede bloeiperiode kunnen doormaken. Bovendien is er ook de noodzaak om leilindes regelmatig te snoeien om ze in een strakke vorm te houden.

In de winterperiode krijgen de leilindes een extra snoeibeurt, vergelijkbaar met de aanpak bij dakplatanen, waarbij alle takken die tijdens het groeiseizoen zijn gegroeid, worden verwijderd tot op de gesteltakken.

Naast dit reguliere onderhoud, kan er ook sprake zijn van “groot onderhoud”. Dit houdt in dat bijvoorbeeld een groensingel wordt uitgedund of een vijver volledig wordt geleegd en gereinigd.

"We leveren al meer dan 15 jaar uitzonderlijke hoveniersdiensten aan een breed scala van zakelijke en particuliere klanten"

Paul Coenen

Hoe werken wij?

Tuinontwerp

Naar al uw wensen

We nemen al uw voorkeuren en opties grondig door om een aantrekkelijk ontwerp te realiseren binnen een goede prijsklasse.

Lees hier verder....

Tuinaanleg

Kwalitiet & vakmanschap

Of het nu gaat om het aanleggen of renoveren van een tuin, wij zijn enthousiast om de opdracht aan te nemen.

Lees hier verder....

Tuinonderhoud

Service staat voorop

Indien u geen tijd heeft of niet in staat bent om uw tuin zelf te onderhouden, kunt u gerust informeren naar de beschikbare opties bij ons.

Lees hier verder....

Recente projecten

Bovenstaand ziet u enkele voor- en na-foto's van projecten in de regio Brummen. Zoals u kunt zien, gaan we geen uitdaging uit de weg.

Kan uw tuin wel wat extra groen gebruiken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.