Bellen?

+31610251050

Tuinonderhoud

Een tuin volledig naar uw wens ontworpen

Voortuin opgeleverd door een hovenier

Gedurende het groeiseizoen omvat het onderhoud niet alleen het vrijhouden van onkruid rondom de beplanting, het knippen van graskanten en het maaien van het gras, maar ook het snoeien van verschillende soorten beplanting.

Dit betreft niet alleen het trimmen van hagen, maar ook het snoeien van verschillende vaste planten, zodat ze een tweede bloeiperiode kunnen doormaken. Bovendien is er ook de noodzaak om leilindes regelmatig te snoeien om ze in een strakke vorm te houden.

In de winterperiode krijgen de leilindes een extra snoeibeurt, vergelijkbaar met de aanpak bij dakplatanen, waarbij alle takken die tijdens het groeiseizoen zijn gegroeid, worden verwijderd tot op de gesteltakken.

Naast dit reguliere onderhoud, kan er ook sprake zijn van “groot onderhoud”. Dit houdt in dat bijvoorbeeld een groensingel wordt uitgedund of een vijver volledig wordt geleegd en gereinigd.

Ervaring binnen dit vakgebied
0 + Jaar
Tuinen opgeleverd
0 +
Klanttevredenheid
0 %

Vakkundige hoveniersdiensten

Transformatie van uw tuin

Hier een selectie van onze uitgebreide lijst met diensten. Met onze ervaring en groene filosofie gaan we elke uitdaging aan.

Stralende bloem

Beplanting

Oprit die bestraat is met steentjes

Bestrating

Decoraties Brummen

Decoraties

Recente projecten

In de regio Brummen

In de afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten in Brummen en de omliggende gebieden uitgevoerd. Hieronder vindt u enkele recent afgeronde projecten, inclusief foto’s voor en na.

afgeronde voortuin na voltooiing van het project

Kan uw tuin wel wat extra groen gebruiken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.

Scroll naar boven