Adres: Gasfabriekstraat 20, 6971 ZL Brummen

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Over ons

Contact

Paul Coenen Hovenier Brummen

Tuinontwerp

Nadat u een offerteaanvraag heeft ingediend voor het aanleggen van een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin, plan ik een afspraak in om persoonlijk langs te komen.

Tijdens deze ontmoeting bespreken we uw wensen, overwegen we eventueel hergebruik van bestaande materialen en voer ik een nauwkeurige meting van de tuin uit.

Met deze waardevolle informatie stel ik vervolgens een tuinontwerp op, inclusief een bijbehorende offerte.

"We leveren al meer dan 15 jaar uitzonderlijke hoveniersdiensten aan een breed scala van zakelijke en particuliere klanten"

Paul Coenen

Hoe werken wij?

Tuinontwerp

Naar al uw wensen

We nemen al uw voorkeuren en opties grondig door om een aantrekkelijk ontwerp te realiseren binnen een goede prijsklasse.

Lees hier verder....

Tuinaanleg

Kwalitiet & vakmanschap

Of het nu gaat om het aanleggen of renoveren van een tuin, wij zijn enthousiast om de opdracht aan te nemen.

Lees hier verder....

Tuinonderhoud

Service staat voorop

Indien u geen tijd heeft of niet in staat bent om uw tuin zelf te onderhouden, kunt u gerust informeren naar de beschikbare opties bij ons.

Lees hier verder....

Recente projecten

Bovenstaand ziet u enkele voor- en na-foto's van projecten in de regio Brummen. Zoals u kunt zien, gaan we geen uitdaging uit de weg.

Kan uw tuin wel wat extra groen gebruiken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.