Bellen?

+31610251050

Erfafscheiding

Als het gaat om het plaatsen van een erfafscheiding, zijn er overeenkomsten met het aanleggen van bestrating. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het type afscheiding en de materialen die gebruikt kunnen worden.

Afhankelijk van het beschikbare budget kun je kiezen uit schuttingdelen gemaakt van hardhout en zachthout, beschikbaar in verschillende ontwerpen. Het gebruik van hout maakt het eenvoudig om een schutting op maat te maken. Je kunt ook overwegen om beton te combineren met hout.

Een natuurlijke erfafscheiding met struiken en bomen voor een groene afscheiding

Daarnaast zijn er schuttingdelen met een natuurlijke uitstraling verkrijgbaar, zoals gevlochten wilgentenen schermen met een ijzeren raamwerk.

Als je op zoek bent naar de meest natuurlijke afscheiding, kun je overwegen om een haag te planten, bijvoorbeeld een beukenhaag. Als de afscheiding het hele jaar door groen moet zijn, kun je ook denken aan coniferen. Een andere optie is het plaatsen van palen met betonijzer en hier klimop tegen te laten groeien, eventueel afgewisseld met bijvoorbeeld Clematis. Het voordeel hiervan is dat de klimop gemakkelijk smal te knippen is.

Na 2 à 3 jaar zul je merken dat een erfafscheiding met betonvlechtmatten en klimop er prachtig uitziet. In het eerste jaar gaat het voornamelijk om het invlechten van nieuwe uitlopers. Daarna is het ongeveer 2 keer per jaar knippen om een mooie strakke en altijd groene afscheiding te behouden.

Wat betreft de palen, probeer ik altijd, als het budget het toelaat, hardhouten palen te gebruiken. Deze palen hebben aanzienlijk een langere levensduur dan gewone vurenhouten palen.

Vakkundige hoveniersdiensten

Transformatie van uw tuin

Hier een selectie van onze uitgebreide lijst met diensten. Met onze ervaring en groene filosofie gaan we elke uitdaging aan.

Stralende bloem

Beplanting

Oprit die bestraat is met steentjes

Bestrating

Decoraties Brummen

Decoraties

Recente projecten

In de regio Brummen

In de afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten in Brummen en de omliggende gebieden uitgevoerd. Hieronder vindt u enkele recent afgeronde projecten, inclusief foto’s voor en na.

afgeronde voortuin na voltooiing van het project

Kan uw tuin wel wat extra groen gebruiken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.

Scroll naar boven