Bellen?

+31610251050

Beplanting


Het is altijd een uitdaging om de tuin er aantrekkelijk uit te laten zien, zelfs in de periodes waarin je minder tijd buiten doorbrengt. Veel planten tonen juist in de wintermaanden hun prachtige kant.

Een goed voorbeeld hiervan is de Primula ‘Wanda’, die in januari/februari bloeit, en de Rhus, wiens bloeiaren tot ver in het voorjaar blijven hangen.

Het snoeien van siergrassen in het najaar is eigenlijk zonde. Als er een beetje vorst overheen gaat, kunnen ze een spectaculair beeld geven.

Ditzelfde geldt eigenlijk ook voor veel vaste planten. Bij het winterklaar maken van de tuin kan hier rekening mee worden gehouden. Het snoeien van sommige soorten kan worden uitgesteld tot het voorjaar, zodat de tuin in de winter niet kaal oogt.

Denk bijvoorbeeld aan Sedum en Phlomis. Of de Ginkgo biloba, de Japanse notenboom, in zijn herfsttooi. Dit is een kortstondig schouwspel dat helaas na slechts twee weken alweer verdwijnt.

Gedurende het seizoen is er altijd wel een plant die in bloei staat.

Vakkundige hoveniersdiensten

Transformatie van uw tuin

Hier een selectie van onze uitgebreide lijst met diensten. Met onze ervaring en groene filosofie gaan we elke uitdaging aan.

Stralende bloem

Beplanting

Oprit die bestraat is met steentjes

Bestrating

Decoraties Brummen

Decoraties

Recente projecten

In de regio Brummen

In de afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten in Brummen en de omliggende gebieden uitgevoerd. Hieronder vindt u enkele recent afgeronde projecten, inclusief foto’s voor en na.

afgeronde voortuin na voltooiing van het project

Kan uw tuin wel wat extra groen gebruiken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.

Scroll naar boven