Skip to main content

 

   

Om de toch al enorm groeiende afvalbulten te beperken vind ik het belangrijk om te kijken of aanwezige of oude materialen niet te hergebruiken zijn. Ook zeker gezien de steeds maar stijgende afvoer- en stortkosten is dit een niet onbelangrijk punt.

Een heel tuinhuis hergebruiken is een niet alledaagse bezigheid, maar behoort zeker tot de mogelijkheden.

tuinpalen

Een paar oude waslijnpalen op een rijtje zetten komt waarschijnlijk niet zo snel in je op. In de winter als de beplanting afgestorven is of zijn blad heeft laten vallen blijven deze palen fier overeind!

Vaak gebruik ik bij bestrating aanwezige stenen op de kop zodat het lijkt alsof er nieuwe stenen gebruikt zijn.
Vaak is het wel zo dat bestrating een duidelijke boven- en onderkant heeft, dus hergebruik op de kop is niet altijd mogelijk.

Tijdens renovatiewerkzaamheden in tuinen komen geregeld bestratingsmaterialen vrij die overtollig zijn geworden. Vaak gaat het hierbij om materialen die nog te goed zijn om als puin af te voeren. Deze materialen staan in depot bij mijn opslag. Het gaat hierbij o.a. om betontegels (30x30cm.), palissadebanden, en beton- en gebakken stenen. Indien u interesse heeft neemt u dan contact op om de voorraad te komen bekijken.

 

 

                

 

 

Deze website gebruikt cookies om bezoekersstatistieken te meten en om social media knoppen te tonen. Door op ok te klikken accepteer je ze.