Bellen?

+31610251050

Bestrating


Bij zowel het aanleggen als het onderhouden van een tuin maak ik gebruik van twee verschillende soorten bemesting: compost en koemestkorrels. Daarnaast is het aan te raden om bij kleigrond ook zand toe te voegen en te mengen, hoewel dit geen traditionele meststof is, draagt het bij aan het verbeteren van de bodemstructuur.

De compost die ik gebruik bestaat uit gerecycled groen materiaal en is volledig biologisch. Het verhoogt het organische-stofgehalte in de bodem, wat gunstig is voor de grondkwaliteit.

De koemestkorrels (VAM) zijn een natuurlijk product dat wordt vervaardigd uit oude stalmest. Deze mest bevat veel organische stoffen en de van nature aanwezige voedingsstoffen in koemest. Het verbetert eveneens de bodemstructuur en bevordert de activiteit van het bodemleven.

Wat beide meststoffen extra aantrekkelijk maakt, is dat ze zowel van gerecycled materiaal zijn gemaakt als volledig natuurlijk van samenstelling zijn. Daarnaast zijn ze relatief kosteneffectief.

Naast deze meststoffen maak ik ook gebruik van producten van DCM:

  • Gazon Pur helpt de ontwikkeling van mos in het gazon te belemmeren.
  • Mix 2 bevat magnesium voor een levendige groene bladkleur en is rijk aan kalium, wat gunstig is voor bloeiende planten.
  • Groen-Kalk helpt de zuurgraad van de bodem te verlagen, waardoor meststoffen en voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Vakkundige hoveniersdiensten

Transformatie van uw tuin

Hier een selectie van onze uitgebreide lijst met diensten. Met onze ervaring en groene filosofie gaan we elke uitdaging aan.

Stralende bloem

Beplanting

Oprit die bestraat is met steentjes

Bestrating

Decoraties Brummen

Decoraties

Recente projecten

In de regio Brummen

In de afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten in Brummen en de omliggende gebieden uitgevoerd. Hieronder vindt u enkele recent afgeronde projecten, inclusief foto’s voor en na.

afgeronde voortuin na voltooiing van het project

Kan uw tuin wel wat extra groen gebruiken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Ons streven is om binnen 24 uur te reageren.

Scroll naar boven